Recept och frånvaro och så.
Det har bloggats med mindre intensitet de här sista dagarna. Det är kanske tråkigt. Å andra sidan har vi haft tre helt underbart lugna dagar i en stuga i skogen. Det är ju desto bättre.
Nu är vi hemma. Fast nu jobbar vi. DET hindrar ju dock inte att vi bloggar.
Saknar du Petter kan du titta på Sunderland - Arsenal idag.
Jag uppfann ett nytt recept igår. Har börjat att läsa boken "Äkta vara" om hur man kan välja mat utan tillsatser. Jag försökte igår på Coop. Det är inte lätt men det gick. Och det blev:
Couscous-sallad med sötsursmarinerad kyckling.
- Stekt kyckling i strimlor som marineras i en timme i marinad gjord på thailändsk sötsur sås, soja, flingsalt och citronpeppar.
- Couscous-sallad med cous-cous, svarta bönor, ruccola, rödlök, soltorkade tomater och fetaost.
Jag höll på att gå i fällan när jag tog ett paket ekologiska svarta bönor. Safe trodde jag. Men där hade de minsann tryckt ner lite sötningsmedel. Ja, jag säger då det.
Nu är vi hemma. Fast nu jobbar vi. DET hindrar ju dock inte att vi bloggar.
Saknar du Petter kan du titta på Sunderland - Arsenal idag.
Jag uppfann ett nytt recept igår. Har börjat att läsa boken "Äkta vara" om hur man kan välja mat utan tillsatser. Jag försökte igår på Coop. Det är inte lätt men det gick. Och det blev:
Couscous-sallad med sötsursmarinerad kyckling.
- Stekt kyckling i strimlor som marineras i en timme i marinad gjord på thailändsk sötsur sås, soja, flingsalt och citronpeppar.
- Couscous-sallad med cous-cous, svarta bönor, ruccola, rödlök, soltorkade tomater och fetaost.
Jag höll på att gå i fällan när jag tog ett paket ekologiska svarta bönor. Safe trodde jag. Men där hade de minsann tryckt ner lite sötningsmedel. Ja, jag säger då det.
Kommentarer
Trackback