No Fame No Gain.

Jag var på bio. För första gången själv. Tänkte jag och kände mig rätt cool. Sen kom jag på att Monstret ju också var med. Förvisso rätt coolt det med.

Jag såg Fame. Tänkte att det kunde vara mysigt att sitta och lyssna på alla de där låtarna från musikalen som jag sett tre gånger i London och en gång i Stockholm för femton (!) år sen (Det var då jag blev kär i Karl Dyall, men det är en annan historia).

Men filmen ikväll blev en total besvikelse. Visst, den handlade om samma skola men sen var det stopp. Inga gamla karaktärer att återse. Inga välbekanta låtar att tyst sjunga med till. Bara en helt vanlig ungdomsfilm med dåligt manus och snabbt ihopskrivna sånger.

Så. Istället bjuder jag er på en låt från riktiga Fame. Den här har många tårar fällts till i flickrummet på Stenbärsvägen, tillsammans med romantiska drömmar om att någon någongång skulle vilja spela in en kärleksscen med mig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkomna.

Vi heter Marie, Petter och Mio.

Vi är en vanlig familj som bestämde oss
för att bryta invanda mönster och skapa
vår egen lycka.
För ett år sedan sålde vi lägenheten i Stockholm, packade två resväskor och flyttade till Spanien. Nu bor vi i Sverige igen men forsätter att skapa vår egen lycka här.

Vi tror på att ta
ansvar för sig själv
och att barn föds som de ska vara och vi föräldrar får delta i
deras utveckling.

Och så tror vi på kärlek.

Kontakt: info@miomedia.se


Visst vill du skriva in din e-mail och få ett mail när vi skrivit nytt:

RSS 2.0