Ett kryp.

- Vänta du bara tills han lär sig att krypa. Då får ni inte en lugn stund. Passa på att njut medan han bara ligger still.

Det var så många som sa så till oss i början. Och lika många som själva erkände att de tyckte det var jätteskönt att deras bäbisar bara låg still. De fasade för att inte få någon tid för sig själva när deras barn skulle börja utforska världen.

För oss var det tvärtom. Då fick vi aldrig en lugn stund. Det var som att Mio ville göra allting men hade så få vertyg. Istället blev han ofta arg och uttråkad. Såklart. 

Men så lärde han sig sitta. Och så lärde han sig krypa. Hela världen blev hans.

Nu är det helt underbart att sitta bredvid Mio på golvet medan han utforskar varendra liten vrå av rummet. Och åhh vad glad jag är nu att vi inte fick en bäbis som bara låg still.

Önska dig det du har.


Kommentarer
Postat av: Farmor

Alltså precis som sin Pappa. Folk sa till oss att vi fått honom för våra synder. Hur kan man säga så. Han var den gladaste och livligaste baby som fanns och vi vill ha honom precis så.

2010-11-15 @ 13:58:02
Postat av: Marie

Vad fint Eva! Och vilken tur att ni lät honom vara så, det är nog tack vare det som han är så fantastisk nu!Och också läskigt att folk kan säga så om livliga barn. Undrar hur de är mot sina egna!Kram!

2010-11-15 @ 14:51:18
Postat av: Maria

Hej jag följer din blogg och tycker att det du skriver är hur kul som helst att läsa. Jag ska ha barn nästa år och hör ofta att njut av livet nu för sen är det mkt man inte kommer att göra. Men när jag läser din blogg ser du saker på helt olika sätt. Lite så som jag ser det och tycker det är så det ska vara. Fler borde läsa denna blogg. MVH Maria

2010-11-16 @ 15:10:31
Postat av: Marie

Hej Maria!Vilken fin kommentar! Tack så jättemycket. Väldigt roligt att få veta något från någon av de som läser som vi inte känner (än). No offense systern! :)

2010-11-16 @ 20:29:53
Postat av: ÅSAJätte fin blogg! :) och otroligt söt liten en ^^

2010-11-18 @ 14:26:45
URL: http://enjaveltill.blogg.se/
Postat av: Malin

Underbaraste underbara!

2010-11-21 @ 21:12:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkomna.

Vi heter Marie, Petter och Mio.

Vi är en vanlig familj som bestämde oss
för att bryta invanda mönster och skapa
vår egen lycka.
För ett år sedan sålde vi lägenheten i Stockholm, packade två resväskor och flyttade till Spanien. Nu bor vi i Sverige igen men forsätter att skapa vår egen lycka här.

Vi tror på att ta
ansvar för sig själv
och att barn föds som de ska vara och vi föräldrar får delta i
deras utveckling.

Och så tror vi på kärlek.

Kontakt: info@miomedia.se


Visst vill du skriva in din e-mail och få ett mail när vi skrivit nytt:

RSS 2.0