I chock.

Idag chockades vi.

Mio är inte killen som vanligtvis somnar direkt av sig själv. Det har ni läst tidigare.

Idag tänkte jag ändå pröva en ny sak till lunchsömnen. Så jag och Mio satt i hans rum en stund och läste favoritboken "Vem ska trösta Knyttet". Som vanligt var det inte aktuellt att läsa alla sidor utan Mio bläddrade snabbt fram till sidan där Knyttet gifter sig med Skruttet. Och som vanligt slängde sig Mio fram minst tio gånger för att pussa de lyckliga tu. Den sidan ser inte direkt ny ut längre. Underbart charmigt.

Efter bokläsning och blöta pussar sa jag till Mio att det var dags att vila lite. Varpå jag la ner både honom och boken i sängen. Sen gick jag ut. Detta brukar inte godkännas.

Men idag hördes inte ett ljud. När jag kikade in satt Mio i sängen och bläddrade fram och tillbaka i boken. Tio minuter senare tittade jag in igen. Mio sov. På boken. Som såklart var uppslagen på favoritsidan.

Petter och jag satt i en och en halv timme och läste och solade på altanen. Och åt hemmagjord tortilla och färska tomater.

Underbart.

Kommentarer
Postat av: Sara

Underbart!

Hur mycket och ofta sover mio om dagarna?

2011-02-03 @ 22:19:33
URL: http://lifvligt.blogg.se/
Postat av: Marei

Hej Zaaaara!Just nu sover han en gång. Vi lägger honom i vagn eller säng och så får han sova tills han vaknar. Malte då?

2011-02-04 @ 09:46:59
Postat av: Sara

Ett längre pass på eftermiddagen (1,5 Tim) men så ungrefär 2 korta snuttar innan det. Men idag har jag ansträngt mig och försöker få ner det till 2 ggr bara. Han har en tendens att somna så fort han sätter sig i vagnen.

2011-02-04 @ 13:07:43
URL: http://lifvligt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkomna.

Vi heter Marie, Petter och Mio.

Vi är en vanlig familj som bestämde oss
för att bryta invanda mönster och skapa
vår egen lycka.
För ett år sedan sålde vi lägenheten i Stockholm, packade två resväskor och flyttade till Spanien. Nu bor vi i Sverige igen men forsätter att skapa vår egen lycka här.

Vi tror på att ta
ansvar för sig själv
och att barn föds som de ska vara och vi föräldrar får delta i
deras utveckling.

Och så tror vi på kärlek.

Kontakt: info@miomedia.se


Visst vill du skriva in din e-mail och få ett mail när vi skrivit nytt:

RSS 2.0